Låna klokt med Lendo

Då och då i livet dyker det upp tillfällen då du plötsligt är i behov av extra pengar. Kanske är det en tråkig anledning som trasiga tänder som behöver fixas, eller en värmepump som ger upp mitt i vintern. Eller kanske något roligt som en spontaninbjudan till en resa, eller ett specialerbjudande på något du tänkt köpa länge.

Låna smart

Om du behöver låna pengar snabbt är det oftast enklast att ta ett blancolån, d.v.s. ett lån utan säkerhet. Det finns pengar att spara på att jämföra lån. Genom att använda dig av tjänsten Lendo blancolån kan du enkelt göra en jämförelse mellan många olika långivare genom en och samma sida och hitta den lägsta räntan och de lägsta avgifterna hos en pålitlig låneaktör.

Sänk räntan

Om du äger en bostad är det klokt att se om du kan ta lånet med denna som säkerhet istället för att ta ett blancolån. Bolåneräntor är i princip alltid lägre än [räntor för blancolån: https://www.expressen.se/ekonomi/experten-om-blancolanet-fullstandigt-vansinnigt/ ] som ibland kan vara väldigt höga. Även här kan Lendo göra en jämförelse mellan bolånegivare och hjälper dig även att byta bank för lånet om du vill göra det.

Har du ingen bostad att belåna men har flera blancolån kan det ändå vara värt att undersöka om du kan baka ihop smålån hos en enda långivare. Detta ger oftast också lägre ränta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *